Martin Morelli er ny projektleder hos os

Martin Morelli er kommet til Bunch Bygningsfysik som ny projektleder fra 1. august i år. Han er 42 år og uddannet civilingeniør og ph.d. fra DTU.

Martin Morelli har tidligere arbejdet som ingeniør hos EKJ og senest været seniorforsker på Aalborg Universitet med tilknytning til BUILD (tidligere SBi). Her har han forsket i varme- og fugtforhold i bygninger og konstruktioner samt arbejdet med vådrum og skrevet anvisninger inden for bl.a. dette felt.

Martin Morelli vil også fortsat være tilknyttet BUILD som underviser på Master i Bygningsfysik, sidde i BYG-ERFAs teknikergruppe og i Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK).

Hos Bunch Bygningsfysik skal Martin Morelli arbejde med fugtberegninger og simuleringer, skadesundersøgelser, fugtmålinger og løsningsforslag samt rådgivning. Han glæder sig til at bruge sin store teoretiske viden i mere praktisk arbejde:

”Bunch Bygningsfysik har altid stået for mig som et sted, der på forbilledlig vis bruger forskningsresultater og teoretisk viden til at opnå kvalitet i de byggetekniske løsninger – og til at få rettet fejl og skader på en langtidsholdbar måde. Jeg er glad for at være blevet en del af teamet,” siger han.

Martin Morelli bor med sin hustru og parrets to drenge på seks og ti år i Kirke Værløse. Fritiden bruges sammen med familien og på squash og fodbold.