Vores arkitekt er på verdensranglisten

Når 52-årige Bo Petersen ikke har travlt på arbejdet som arkitekt i Bunch Bygningsfysik, bruger han fritiden på vandet i sin OK-jolle, der er en enmandsjolle med ét sejl.

Bo Petersen er netop vendt hjem fra Spring Cup, der blev holdt i Holland, med titlen som europamester i OK-joller. Han indtog førstepladsen blandt mere end 70 tilmeldte i en konkurrence med syv sejladser, der blev gennemført i barskt vejr.

Med sejren i Holland indtager Bo Petersen nu også førstepladsen på den internationale verdensrangliste blandt 463 OK-sejlere.

Efter EM-sejren udtalte Bo Petersen til Bådmagasinet:

”Det var en smule heldigt. Men på den anden side har jeg tabt mange mesterskaber på uheld. Da jeg hørte dagens vejrudsigt, vidste jeg, at det ville blive hårdt, fordi mange af mine konkurrenter er stærke. Selvfølgelig er jeg glad, fordi de syv sejlede sejladser var fair.”

Til næste år bliver EM holdt i Faaborg, der i øvrigt er Bo Petersens hjemby. Bunch Bygningsfysik ser frem til at heppe på vores kollega fra kajen, hvor han skal forsvare sin nyvundne titel som Europas og verdens bedste OK-sejler.